kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Jan-2007 08:40 Email | Share | Bookmark
Nasi Lemak Kukus

Gulai Ayam
Rendang Ayam
Rendang Ayam
Nasi Lemak Kukus
Nasi Lemak/Telur Goring
Nasi Lemak Kukus
Goring Kacang
Blue Lake Beans
Sarapan Pagi Ahad
Nasi Lemak Kukus dan Rendang Ayam
serta sayur kacang (tanaman belakang rumah)
sayur kacang (Blue Lake Beans) di goring bersama
telur, dan juga gulai ayam (left over)




Quote:
    Mama Fami>> ok juga lah nasi lemak kukus tu kan auntie
    gunakan coconut creams aje, kalau kat KL kita pergi gerai aje beli
    Za>>jangan lah ingat2 kan barang yang akak lupa nanti
    kempunan pula, ikan selar tu memang kegemaran saya
    Zar >>sekali2 ok lah kan, tapi kalau selalu makan susah juga nak
    kena berjogging lah kut tapi kukus rasa macam ok tak banyak lemak,
    ye ke pendapat auntie tu??

    Pn Liza>> terima kasih kerana melawat page auntie, banyak
    recipe Liza yang auntie cube semua sedap2 belaka, thanks....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net