kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-Jan-2007 09:24 Email | Share | Bookmark
Nasi Dagang

beras nasi dagang
bawang, halia, halba
siap di masak
siap di masak
makan bersama curry
nasi siap di masak
Sarapan pagi , sampai lah ke makan tengah hari , makan nasi
dagang, memang kali pertama buat sendiri, kalau kat KL
beli saja, resepi asal dari Mama Fami, thanks again
Mama memang sukatan secukup2, sedap dan memang nak
buat lagi, tapi beras nasi dagang dah habis, harap Shiela bawa
balik nanti, yang ada ni Shiela kasi dulu ( terima kasih daun keladi)


recipe asal kata mama fami dari Puan Yang Mazni fotopages
terima kasih ye, auntie dah cube memang sedap......


Quote:
    Ida>> memang sedap nasi dagang, sekali2 boleh lah
    makan, kalau selalu emmmm .....susah sikit, tapi nasib susah nak dapat beras
    nye kalau tidak selalu lah auntie buat, memang auntie suke nasi dagang

    Mama Fami>> beras tu pun ade orang kasi auntie, auntie memang suke
    masakan Kelantan, tapi susah nak dapat bahan2 nye, syukur dapat beras....
    lepas tu dapat recipe dari Mama Fami , thanks Mama.....

    Liza>> tentu senang dapat beras kat tempat Liza kan, terima kasih
    kerana meluangkan masa melawat page auntie, bangga rasa nye lah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net