kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-Mar-2007 09:38 Email | Share | Bookmark
Farewell Rina

Shiella n Amy
Mariam
Shiella n Amy
Amy
Masa berjalan.... bergitu pantas , masih teringat lagi berapa meriah
satu dunia, orang menyambut Tahun Baru, tak lama selepas itu
saya mengenali Rina, anak yang baik dan peramah, Rina adik Mimi
bagaimana kakak bergitu lah adik nye, shes beautiful, and smart.
tup.......tup.....Rina dah kena balik KL, kerana menunggu keputusan
SPM, insyaallah Rina akan lulus, auntie selalu mendoakan kebahgian
Rina, juga auntie tahu yang Rina akan datang semula satu hari nanti
untuk menyambung pelajaran di sini, Rina bercita2 untuk menjadi
saorang Doctor, datang tau jangan tak datang, one of the best Medical
school kat sini. Hari ini hari Rina, kami di sini masak2 lagi untuk Rina
termasuk lah membuat kuih muih. cake marble ( Mimi jadi cik gu lagi)
kuih cakoi, carrot cheese cake, dan sadikit lauk pauk saperti masak
lemak udang, sambal udang petai, dan nasi putih. Sedikit sebanyak gambar
yang dapat saya rakam kan sebagai kenangan.








[quote][list] Mimi>> tu lah auntie pun rindu kat dia, best kan masa Rina kat
sini kita selalu jumpa, kata auntie kirim salam kalau Mimi cakap dengan dia.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net