kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 6-Mar-2007 05:23 Email | Share | Bookmark
Home Made Apam Balik

 
 
 
Akhir nya sampai lah juga seru nak buat apam balik sendiri,
terima kasih Ida, kerana berkongsi recipe, tetapi......tak lah secantik
apam balik yang Ida buat, entah kenape auntie buat tak berkilat
walau pun kita brush ngan butter supaya nampak cantek
rasa dan bau ok, memang macam apam balik pasar malam,
tapi dah cukup happy hari ini, janji apam balik, dah lama tak
makan, alhamdullilah hari ni dapat makan, tapi kalau selalu cuba,
insyaallah dia akan jadi cantik, nanti balik KL auntie auntie buka
business apam balik kat pasar pagi, jangan lupa datang beli tau









Quote:

    Ida>> sesekali pandang apam balik auntie ni macam pan cake eh




Quote:
    Mommy d&d>> A'mualaikum, terima kasih melawat page auntie, auntie
    memang suka tetamu, pan apam tu ade satu aje, memang menyesal, sepatut beli dua, boleh
    buka business " Apam Balik Cafe"




    Mama Fami >> best nye business kuih kat Melawi tu, al kisah pasal apam
    balik, memang rupa tak cantik, tapi gaya ade siap dengan achuan nye sekali, tapi........bau and
    rase ok, macam kat pasar malam kita di KL...thank you for stopping by



    Mamazieza>> terima kasih bahagia rase nye hari ni, kerana mamzieza melawat
    page auntie, tak pe tak nampak nak buat macam mana , apam tu auntie dah tanya post
    dia kate kena quanrantine



    Noni >> terima kasih kerana melawat page auntie yang tak seberapa nye,
    acuan tu auntie beli dah lama, cuma tak buat, ni baru buat hasil nye tak berapa eluk sangat
    tapi boleh lah makan untuk sendiri

    Ida>> memang best kan, tak sangka auntie ni buat apam balik sendiri, nasib
    tak tinggal di KL, kalau tidak sampai sekarang auntie pergi pasar malam " dik...apam balik empat
    pasal anak tiga, dan mak dia satu" kah kah kah.... well done Ida, and congratulation!!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net