kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 14-Mar-2007 07:40 Email | Share | Bookmark
From my backyard

 
 
 
 
 
 









Quote:
    Mama Fami>> Pokok plum auntie tu baru dua kali dapat hasil nye
    tapi kali ini buah banyak sikit, harap tahun depan bertambah lah, rase pun boleh tahan manis nye


    Rinn>> terima kasih kerana singgah di page auntie yang tak bererapa ni,
    auntie juga cuba tanam pisang tapi tak menjadi, cuaca tak berapa sesuai agak nya kat kampung
    auntie ni

    Raqyn>> terima kasih kerana bertandang ke page auntie, apa kan daya kalau
    dekat memang dah pos kan ke sana, untuk kawan2 kita, dan boleh kita buat cake plum pulak

    Rogayah>> terima kasih auntie ucapkan, kerana singgah ke page auntie
    yang tak seberapa nye ini, salam perkenalan dari auntie juga, best nya Rogayah tinggal
    kat Penang, banyak kedai makan, tak payah bersusah2 sangat nak masak kalau kekeringan
    idea, pergi beli aje


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net