kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 7-Apr-2007 10:29 Email | Share | Bookmark
Sambal Belacan dan Sambal Garam

sambal belacan apple
sambal belacan
sambal garam
Bila auntie melawat ke fotopages jie jie , auntie tetarik
dengan sambal belacan mangga dan ulam, juga sambal garam
sungguh menyelerakan, di sini auntie dapat rakam sedikit gambar
sambal belacan yang auntie buat, tetapi sangat lah susah untuk
mendapat mangga yang muda, auntie tukar kan dengan apple
muda, apa nak di kata kan.....apple pun apple lah janji sambal












Quote:
    Jie Jie>> kelat kelat masam, sweet sour, boleh lah tahan, orang kat
    rumah auntie ni macam heran lah jugak

    Ida Isk>> wow lagi best, rojak apple, satu idea yang baik, dah tentu sedap



    Za>> bila dah habis kerja dan masa relax2 tu lah kite update

    Raqyn>> konon2 tu mangga mude lah ye, nak kate ape lagi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net