kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 9-Jul-2007 07:28 Email | Share | Bookmark
Bonda Raqyn tagged auntie

terkejut gitu.... kena tagged


What or How or Why you gave the Name(s) to your Kid(s)




Quote:
    MY CHILDREN'S NAME ARE

    SYEDI MOHD SHAIF
    SYEDI MOHD SHARIL
    SHARIFAH SHASHA




    SYEDI MOHD SHAIF

    Anak pertama >> tentu lah fikir memikir untuk meletak kan nama
    tak pasti perempuan atau laki2 jadi dua2 nama pun ada, bila dapat
    anak laki2 dan nak di mula kan dari "S" dah macam2 nama yang
    di cari, akhir nya kami mendapat persetujuan untuk di nama kan anak
    pertama auntie dengan nama di atas.


    SYEDI MOHD SHARIL


    Anak kedua>> bergitu juga terjadi fikir memikir, lama juga lah,
    dekat sembilan bulan kut , bermacam2 nama di tulis di buku
    semua pun tak setuju, macam2 buku di beli, tak suka juga,
    akhir nya dapat persetujuan dan kata sepakat untuk menamakan
    anak kedua auntie


    SHARIFAH SHASHA



    Anak ketiga>> yang ini perempuan lain lah sikit, fikir dah fikir tak dapat
    keputusan, dah macam2 nama, akhir nya pada masa itu auntie berkerja
    di Malaysia, boss semua dari New Zealand and Trade Commissioner selalu
    datang, satu hari dia beri tahu auntie isteri nya dah bersalin anak perempuan dan
    di beri nama Shasha, jadi auntie kata...eh macam tahu2 pula mat salleh ni
    memang nama ni yang auntie nak, sebab abang dia Shaif dan Sharil, bila di ambil
    dua2 nya jadi Shasha, emmmm ok lah nama kan anak ketiga auntie
    saperti nama di atas. Bergitu lah cerita nya .


Sekarang saya pula nak tagged orang lain "Jangan mare ye" dan jawap
jangan tak jawap

1) Sister Roy Lazim
2) Sister Kamariah Kamaruddin
3) Jie Jie
4) Za applez
5) Mommy d&d
6) Mak Lang Azie



Quote:
    Jie-Jie>>terima kasih

    Baba>> walau pun dah banyak nama2 dah ready, kebanyakan orang dah
    ambil so kita nak cari lah nama baru pulak, and thank you ingat kan Shasha, she doing
    extremely well in her exam, syukur, alham dullilah, hai baba dah bau2 nak dapat cucu ke???
    and dah practice ke macam mana nak bagi shushu

    Ida>> tak pe lah tak ingat makna nama2 anak, dah tentu makna yang
    baik2 belaka

    Roy Lazim>>auntie pun 1st time, have fun

    RosLeenda>> tu lah auntie kena tagged , dah mula practice biskut raye

    Mommy d&d>> biskut tu sedap kan

    Mama Fami>> tak sabar nak baca bila mama cerita pasal anak

    Anakanda Echa>> tunggu bonda kat Hobart ye sayang, kita bergumbiraaa kat sana


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net