kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 12-Jul-2007 11:08 Email | Share | Bookmark
Strawberries bersalut sambal belacan

 
 
 
 
Entry auntie kali ini senang aje, sambal belacan
yang biasa kita buat, di salut kan dengan strawberry,
sedap, orang bersalut kan choklat, tapi kita suka dengan
sambal belacan, sedap......



















Quote:
    mamasya>> terima kasih kerana bertandang ke page auntie
    yang tak saperti nya memang kalau Tok Ti tengok page auntie, dia letak yang
    choklat dan ambil yang sambal belacan ni jumpa lagi



    Jie Jie>> memang sedap,betul tu kawin campur , kat sini ada juga yang masam,
    kalau musim panas dapat yang manis, pokok yang auntie tanam alhamdullilah lah
    manis

    Shasha>> salam, nama serupa dengan anak auntie,terima kasih kerana suka
    fp auntie yang tak saperti nya, memang auntie buat ulam, sedap, btw auntie kat
    Launceston, Tasmania,



    Za>> cuba lah, sedap makan dengan sambal, jumpa esok insyaallah
    boleh borak panjang

    Mak Lang>> memang kena letak gula lebih sikit, kalau tidak memang lah
    macam kera kena belacan , seronok dengar gurauan mak lang tu



    Shasha>> terkejut auntie, small world kan, masa auntie reply ni, auntie
    masih kat Hobart, baru semalam 14/7 auntie datang, ambil barang my daughter "Shasha"
    lepas tu ade perjumpaan UMNO, jumpa Brother Sabri dia Imam Masjid
    Hobart and memang auntie rapat sangat dengan dia dan isteri nya, nanti auntie bagi tahu dia ye,
    esok auntie balik, you take care kalau datang Tassie datang rumah auntie, kita makan sambal
    belacan dengan strawberry

    Rashi>> terima kasih ye auntie balik nanti auntie buat kuih tu, alah Rashi
    mata bonda dah mula berair bila ingat kan anakanda ku yang sorang ni


    Ida>> kalau dah jodoh bergitu, nak kata ape lagi nak tukar jadi melayu
    macam susah juga lah kan, so kita campurkan, dan cuba sedikit demi sedikit

    Rincahan>> bukan saja auntie ni cicah strawberry, buah kiwi
    pun auntie buat yang sama, sungguh lah lidah melayu, yang ini tak dapat di tukar

    Mama Fami>> sedia kan teh panas sebelum mula kan, very interesting


    boxhousestudio>>terima kasih,cuba lah




    RosLeenda>> cuba lah menarik tu macam cicah jambu batu

    Roy Lazim>>sedap tau Roy makan dengan sambal belacan

    Baba>> strawberry chocolate memang kalah kalau dah kena yang sambal
    ni , angan2 nak buka kopi tiam tu ada (tapi tinggal angan2 saja) and strawberry
    ni yang all year round macam belimbing buluh yang tak pernah berenti berbuah

    Bonda Raqyn>> terima kasih bonda, tak sangka ramai yang suka, ingat
    auntie sorang aje, maklum lah nak cari jambu batu tak de, jadi lah

    Cak>> terima kasih kerana melawat page auntie, cuba lah strawberry
    dengan sambal ni, memang cuba sekali lepas tu nak lagi

    Mommy d&d>> kesian nya, eluk call auntie masa holiday kat Brissie,
    tak pe lain kali datang Tassie , kita makan strawberry dengan sambal



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net