kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 17-Jul-2007 09:59 Email | Share | Bookmark
Links - Country Club

 
 
 
 
 
 
Bila Shasha dah habis belajar, dan bila keputusan peperiksaan dah
hampir tiba, auntie yang takut, walau pun Shasha selalu berpesan
mummy tak perlu bimbang, tapi tahu lah hati ibu selalu saja bimbang
pada 11/7/07 yang baru lalu keputusan telah keluar, alhamdullilah
syukur, pada malam nya kami sekeluarga keluar dinner di Link Restaurant
Auntie sedih kerana abang2 Shasha di Malaysia, tak dapat bersama2
dengan kami pada malam itu, tapi tak mengapa, doa mereka sudah
cukup untuk adik yang sorang ni.
Ini sedikit sebanyak gambar yang sempat di rakam kan ...............















Quote:
    Kamariah>> thank you

    Bonda Raqyn>> terima kasih, syukur dia dah habis belajar

    Tommy Jonet aka Cik La>> boleh aja ......

    Ida

    Roy>> syukur alhamdullilah dia rajin belajar, berserta berkat doa keluarga
    terima kasih Roy

    Mama Fami>> isyaallah,

    RinchanTerima kasih, belum tahu lagi di mana


    Byt>> salam, terima kasih kerana singgah ke page auntie,
    small world kan, kita biasa jumpa ye,harap2 satu hari nanti insyaallah kita jumpa lagi
    auntie doakan Byt di berkati Allah selalu, ameen.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net