kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Sep-2007 08:40 Email | Share | Bookmark
Erna Tag auntie

sorry dah lama tak update fp auntie, some technical problem
melanda, mula wireless problem, laptop auntie tak leh guna,
lepas tu gi kat computer hubby fp lak problem, kecewa
apa nak kata sabar aje lah bila router dah repair nanti senang
sikit, pakai laptop aje, so kena sabar, sabar, sabar, sampai ok,
kata orang kedai tu. lagi seminggu, so pinjam aje lah computer hubby
ni. Insyaallah fp dah ok, ini jawap auntie kepada Erna (mommy _d&d)


Quote:


1 million galore!

Now, what would you do if you had one million in your possession ?
(Tagged by Erna )
The sweet and lovely mommy of Damia & Danish

Who am I tagging ?
Za Applez, Kamariah's,Echa Egha,AilaZafira,Jie-Jie






Instructions :
**Start Copy**
Proposition: If you Have $1,000,000.00…………………………………
Requirements: continue above sentences
Tag Mode: 5 blogger1st - You leave their blog and post link and add to the list below.2nd - Let the blogger you want to tag know they been tagged by comment in their blog or etc.
What They Do With Their $1 Million
1. SYH will spend for Family.
2. Miche will give to the needy.
3. Montessorimum will keepsake.
4. Mumsgather will secure her kids’ financial future.
5. bkworm will be debt free.
6. Dancing Queen will go on a lifelong holiday.
7. Eve will invest in properties.
8. dieselfire will create a foundation for underprivileged students.
9. Underneath The Stars will put aside for kids education.
10. AmiraZefr will invest in her kids trust fund and set aside for some TLC holiday trips.
11. Erna will perform Hajj and round the world with my beloved family
12. Purchase an exclusive motor home to travel around Australia
financially assist my sister "Yong" with her business in Malaysia



Quote:


Sorry Erna kerana lambat, problem kat fp, banyak lagi yang di angan2 kan
kalau ade 1million ni, hati nak beli rumah view Sydney Harbour, tapi tak cukup
so apa yang cukup aje lah



Quote:
    Kak LeenTerima kasih Leen selamat hari Merdeka untuk
    Leen dan keluarga, dan selamat menyambut Ramadhan bulan yang mula, auntie'
    kat sini pun ada juga buat sambutan kemerdekaan nanti kita buat entry ye
    insyaallah, a'ah kena tagged lagi

    Ida>> jawap tag jangan tak jawap , mana tahu kuasa Allah
    durian runtuh dengan tiba2

    Mama Fami>> Ongkos nya dulu, yang lain bisa di atur buk

    Roy Lazim>> hehehe auntie dah kena tag dulu

    Jie-Jie>> tu lah fp dah okay dah nampak nya, router auntie
    pulak meragam, tapi insyaallah next week, seang sikit nak buat entry
    tak pe lah biar kita angan2 dulu, mana tahu entah jadi kenyataan insyallah

    Mak Lang>> betul tu Mak Lang memang auntie down habis bulan
    ini tak boleh nak depan computer sangat salam merdeka Mak Lang
    walau pun dah terlambat, kita celebrate sebulan

    Nur>> terima kasih Nur kerana selalu melawat page auntie
    memang lah tulang belakang lap top auntie tu sakit


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net