kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Sep-2007 12:52 Email | Share | Bookmark
Hari Merdeka di Tasmania

terpegun mendengar marahaban dari pelajar2 Oman
cendera hati
Tetamu yang berasal dari Thailand
Persembahan dari pelajar2 Oman
Najib dan Hassan dengan lagu M Nassir
tetamu
Semangat berkobar2 kami rakyat Malaysia di luar negara,
pada 1hb September, tempuh hari menyambut ulangtahun
Kemerdekaan yang ke 50, bersempurna dengan Malaysian
Night yang telah di adakan oleh Malaysian Student Association
University Of Tasmania, di Hotel Grand Chancellor, ramai
yang hadir pada malam itu, bergema lagu "Negara Ku" sedih
pulak auntie rasa bila lagu di mainkan, rindu dengan Malaysia
ini lah di kata kan Hujan emas di Negeri Orang, Hujan Batu di Negeri
sendiri, tetap memilih negeri sendiri, tiada apa yang boleh di bandingkan
dengan negara kita. I'll miss "MALAYSIA" , Ramai juga tetamu2 yang
datang termasuk lah VVIP kat sini, auntie sugguh berbangga dengan
pelajar2 Malaysia di sini yang bertungkus lumus mengadakan acara
yang sungguh berkesan maklum saja
lah kan Our Malaysian hospitality

"it never fails to impress, no matter where we are" MALAYSIA BOLEH













Quote:
    Mamasya>> computer auntie tak de masaallah, tapi router
    insyaallah next week kata nya, boleh lah buat entry dengan aman damai

    LeenSalam Merdeka memang sebulan kita sambut, macam sambut
    raya

    Nur>> salam Merdeka untuk Nur dan keluarga, dan juga
    selamat menyambut bulan Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi

    Mimi>> boleh tahan tahun ni, tahniah kepada Mr President, tak pe
    miss kali ini, tahun lain ada lagi


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net