kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Oct-2007 07:49 Email | Share | Bookmark
Biskut Arab (Shasha)

 
 
Biskut arab, ada lah biskut rasmi keluarga kami, misti ada tiap-tiap raya, ada juga
masa tak musim perayaan pun kita buat, tak miss, anak2 auntie Shaif, Sharil,Shasha,
suka sangat dengan biskut ini, sejak Shasha dan besar dan boleh ke dapur, dia
take over, auntie rehat sikit, auntie guna kan minyak sapi QBB, oleh kerana kat
Tasmania susah nak dapat minyak sapi ini (pelik-kan buat kat Aust, tapi susah nak
dapat, kalau dapat pun mahal sikit, jadi hari tu bila Shasha ke Brisbane dia beli kat sana
dan auntie pun beli juga kat Melbourne, so tak lah putus stock kita , brand lain
banyak lah tapi tak biasa pakai takut tak sedap , ini lah rupa biskut arab auntie,
auntie rasa kawan2 kat fotopages misti dah ada resepi ini, so tak payah lah
auntie paste kan resepi nya







Quote:
    Lee Lin>> auntie rasa macam tak sama, biskut suji pakai
    tepung suji, tapi biskut ini pakai tepung gandum, maaf kan auntie kalau salah


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net