kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-Nov-2007 06:55 Email | Share | Bookmark
Alhamdullilah Anak Saya 28 Tahun Hari Ini

Masa berlalu lagi, anak auntie Sharil dah 28 tahun, ish sungguh pantas
tak sedar masa berlalu lagi, sayang nya dan sungguh sedih bagi auntie
tidak dapat bersama untuk bersama untuk meraikan hari yang sungguh
bermakna kepada keluarga kami. Insyaallah kami akan bersama tidak lama
lagi, insyaallah. Sharil ada lah anak auntie yang kedua, dan masih di
Malaysia, dan berkerja di salah sebuah syarikat di Cyber Jaya. Anak
kebanggaan ibu nya


Quote:
Sharil, mummy berdoa supaya di panjangkan umur, di murahkan rezeki,
di berkati allah dan menjadi anak yang soleh dan di makbul kan segala hajat dan
cita-cita .....ameen .... I love you and miss you heaps























Quote:
    Roy Lazim>> thank you Roy tak sangka anak2 kita
    sekejap je besarkan, masih teringat masa dia orang kecil2 dulu, tak puas rasa
    nya

    Nik Shasha>> Thank you , doa auntie untuk Shasha juga, insyaallah


    Masriyah>> Thank you , auntie doakan bergitu juga kepada Masriyah, insyaallah

    MaDiha>> Terima kasih, moga2 di berkati Allah selalu,,,

    Nur>>Thank you Nur

    Mamasya>> terima kasih Mamasya memang ade dua anak teruna kat Malaysia tu, cuma
    Shasha aje kat sini,

    Mama Fami >> Terima kasih, memang lah auntie tersangat rindu dengan shaif dan
    sharil kat sana kalau dia orang tak datang next year, auntie balik.....hehehe , dah tak
    boleh tahan, rindu kat anak

    Yale>> love you and miss you, hope to see you soon, insyaallah," pada mummy
    gambar mana pun handsome "

    Hanieliza>> memang anak auntie dah besar2 yang abang dah 30+, mak dia dah
    tua pun tapi masih belum bermenantu

    Cek De Sam>> terima kasih semoga bergitu lah dan diberkati Allah

    Sabrina >> terima kasih Sabrina

    Ida>> eligible bachelor, best tau kalau berbesan, sebab Ida pandai masak
    hahaha sorry Ida auntie bergurau

    Jie-Jie>> terima kasih Jie-Jie, semuga segala doa2 kita sebagai saorang ibu
    diberkati Allah s.w.t. aminnnnn......

    Mamazieza>>Terima Kasih mama, biar lambat asal kan selamat, tu lah keluarga
    panggil Yale2 nak chocolate cheese cake, datang lah rumah auntie, leh Shasha, buat
    kan

    Daalia>> terima kasih kerana melawat page auntie, panggil saja auntie
    memang Daalia masih muda remaja, dari auntie, anak2 auntie dah besar2, Shasha
    pun dah 25 and abang2 dah pun dah (32,28)dari apa yang auntie lihat kat fp Daalia
    anak Daalia kecil2 lagi,comel dan handsome, ikut mama nya tu , terima kasih
    juga on behalf of Sharil, atas doa kawan2 di fp, semoga allah makbulkan, amennn


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net