kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jan-2008 12:19 Email | Share | Bookmark
Shasha Convo

 
 
 
 
 
 
 
 
Shasha/Nurul/Riz
 
 
 
 
 
 
Setelah lama Shasha habis belajar, dan setelah convo di tangguhkan
kerana menunggu abang2 nya datang, tapi malang nya abang2 tidak dapat
hadzir lagi kali ini, oleh kerana perkara2 yang tidak dapat di elak kan di
tempat kerja masing2, maka terpaksa lah Shasha terus kan pada bulan yang
lepas, minggu konvo di sini, Shasha konvo di Hobart, auntie dengan bangga
dan dengan persaan yang terharu melihat anak auntie yang telah berjaya ke tahap
ini dan dengan berkat usaha dia sendiri. Alhamdullilah dan syukur kepada Allah
segala doa2 di makbulkan tanpa sebarang masaallah.

" Congratulations Shasha "




Quote:
    credits to Jamiebarnes photography
















Quote:
    Mamasya Terima Kasih

    Madiha>> Thank you Madiha, Shasha rajin belajar, segala2 nya usaha dia sendiri

    Lee Lin hehehe kelakar, nanti auntie test tenguk hal2 dapur tu

    Mama Famidia tak nak sambung ke Phd, dah penat sangat nak berehat dulu
    tapi dia belajar sampingan nak cantikan resume lagi

    Sister Roy>> Terima Kasih, selamat menyambut tahun baru Maal Hijrah

    Sharil>> mummy dah hantar kat Yale gambar mummy dengan Shasha dah
    dapat ke belum

    Nur>> Terima Kasih Nur

    Baba>> Shasha belum balik lagi , tapi tak sambung ke Phd, dah penat belajar
    berehat dulu, insyaallah maybe kerja dulu kut, Echa balik Malaysia berehat, maybe dia kerja
    kat Brissie kut insyaallah

    Echa>> apa kabar ?? kipas udang?? ada orang nak datang Lonnie ke ??

    Aila>> Miss you too darling, memang tak best masa convo to Aila tak de, nak buat cam mane
    bila nak datang holiday ????? rindusssss le


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net