kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 9-Jan-2008 10:54 Email | Share | Bookmark
My son is my best friend

 
shasha,shaif,sharil
shasha,shaif,sharil
Alhamdullilah anak auntie Shaif pula 33 tahun hari ini
emmmmm wow mak dia dah rasa tua sangat, walau pun
dah 33 tapi bagi auntie dia masih kanak2 lagi, masih risau
masih bimbang, masih berpesan selalu, jangan itu dan jangan
ini, dan yang hari2 di ucapkan paling rinduuuuuuu, walau bagaimana
pun auntie bersyukur kepada Allah, Shaif saorang anak yang baik,
bertanggung jawap, berbudi perkerti, dan sayang kan keluarga, dan
mempunyai ramai kawan. Shaif masih berkerja di Malaysia, dan insyaallah
kami akan berjumpa tidak lama lagi. Insyaallah........





Quote:
    Shaif, mummy berdoa selalu supaya Shaif di panjangkan umur, di
    murah kan rezeki, tercapai segala cita2 , dan di berkati Allah, I'm proud of you
    You mean the world to me, and mummy love you so very very much


























































Quote:
    Baba>> masa berjalan dengan bergitu pantas tak sedar anak
    dah besar masih membujang, akan sampai masa nya nanti bertemu jodoh, Insyaallah

    Kak Liza>> emmmm bergitu lah, memang best friend, tempat mak dia mengadu
    bergitu juga dia


    Nur>>Terima kasih Nur, gambar kenang2an



    Mama Fami>> Thank you mama, insyaallah akan sampai masa nya

    Daalia>> Thank you

    Cek De Sam>> Thank you

    Mamasya>> Terima Mamasya

    Kak Jie Jie Terima kasih

    Mummy Jam>> betul tu, dah berapa umur pun tetap risau dan bimbang, pesan itu dan ini

    Mak lang>> terima kasih, selamat menyambut Maal Hijrah untuk mak lang dan keluarga
    tentang Shaif , tu lah banyak orang kata macam gitu, maklum lah anak mak

    Ida>> Terima kasih Ida

    Lee Lin>> Terima Kasih, juga terima kasih kerana 'Peach ' maaf auntie tak baca
    betul2....

    Emmil's mummy>> hahahha bergitu lah hendak nya,anak dah berapa
    usia pun, pada kita ibu nya, terasa mereka masih kanak2 ......we love them so much

    Rinnchan>> Terima Kasih Rinn mak nya terasa dah tua sangat

    Masriyah>> Thank you

    Rani>> Terima kasih

    Roy Lazim>> Insyaallah Roy, harap2 bergitu lah

    Madiha>> Terima Kasih, tak ade apa nak di tenguk kan lagi, dah tue
    nanti auntie cuba bingka suji, soon

    Mama Fami>> tak lah mummy dia malas


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net