kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 27-Jan-2008 12:28 Email | Share | Bookmark
Tassie Thai Community

 
 
Jelly dari Malaysia
26th January, hari Australia, selalu nya di musim panas bergini
"The Aussie" akan mengadakan bar be que, kawan baik auntie yang
menjemput kami sekeluarga ke rumah nya bersemperna Australian Day,
berasal dari Thailand, dan dia juga menjemput kawan2 nya turut serta
mereka juga berasal dari Bangkok, Cheng Mai, Pier (North Thailand)
South Thailand dan beberapa bahagian dari Negara Thai, hanya auntie
dan keluarga berasal dari Malaysia, so jika mereka beborak sesama
mereka auntie hanya , ,
tetapi....yang peting nya kalau perjumpaan bergini apa lagi makanan itu
penting, mereka membawa berjenis2 makanan, berbagai jenis ulam, herba
dan makanan yang lain semua nya pedas2 , dan tidak ketinggalan
pulut, nasi dan berbagai2 jenis mee, bergitu juga dengan manisan2, emmm.....
semua nya sedap2 belaka.........





































Quote:
    Mama Fami>> Sebenar nya dia orang ni suka berbual dengan
    bahasa dia orang sendiri, maklum lah jumpa sekali2 macam2 nak di cerita kan
    gitu lah yang se-eluk nya kalau menguna kan english sebagai bahasa international
    everybody happy

    Kak Rus>> tak salah tu auntie pun mengimbas kembali zaman2 silam
    makan buah keriang siap berebut2 lagi tapi sekarang macam lupa rupa pokok
    nya, tapi buah nya masih ingat sebiji macam blueberry


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net