kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 8-Feb-2008 12:44 Email | Share | Bookmark
Milky Marble Cake

 
 
 
Lama rase nya tak baking, terasa nak makan cake, selalu aje buka buku
recipe, tak lupa cari2 resepi kat fotopages, berjam2 sampai, tak juga pasti
nak masak cake ke, atau pun pau ke, ish malas nak buat inti pau, nak masak
ape ni, ish buat cake lah, bergitu lah hari2 kerana kena penyakit "Malas",
memang susah nak cari ubat ni,tak ade ubat pun, setelah behempas pulas
cuba melawan malas, akhir auntie berjaya, ini dia cake emmm, emmm,
milkyyyyy, milkyyy, itu pun auntie guna fresh milk, kalau guna susu cair lagi
lah best kut milkkkyyy, memang suka susu2 ni, dari mana dapat recipe, mana
lagi dari Mama Fami terima kasih daun keladi,kerana
auntie guna recipe nya berkali-kali, May Allah bless you Mama, kerana tanpa
jemu2 berbakti dan berkongsi dengan kita member2 di fotopages. Ini lah rupa cake
auntie, tak lah secantik cake Mama Fami, kerana teknik mermarble, auntie tak
berapa pandai












Quote:
    Mama Fami>> auntie selalu mendoakan segala kebaikan untuk
    Mama Fami

    Mama leen>> jangan lah cakap macam tu, Mama Leen apa kurang nya

    Nik Shasha>> cake marble ni memang dah lama wujud, tapi berlainan
    cara membuat nya, auntie memeng suka, kerana dia cantik dan berwarna warni

    Ida>> bergitu lah selalu nya, dia memang bijak orang nya

    LieyaTu lah auntie buat cake untuk buat minuman petang

    Roylazim>> cake ni sedap auntie suke

    Mamasya>> terima kasih Mama kerana memberi tahu auntie
    rahsia menghias cake itu, emmm cake marble susu ni boleh tahan rasa nya

    Nur>> itu lah auntie pun fkir bergitu, janji dia belang, nanti kta
    panggil Mama Fami ajar

    Sab>> buat aje Sab, senang

    srsFeqah>> tarikan cake ini dari belang dia sebenar nye


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net