kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 21-Apr-2008 10:02 Email | Share | Bookmark
Touch Of Nature

Touch Of Nature








Terima kasih kepada Rinnchan dan juga untuk
Mak Lang kerana sungguh baik hati menghadiahkan
kan auntie sekuntum bunga kantan, yang sangat ku rindui bau nya, untuk di buat nasi kerabu,asam laksa, asam pedas, dan berbagai2 lagi masakan, orang2 melayu terutama orang2 Perak.

Salah satu syarat untuk meneruskan nya maka auntie tujukan kepada
semua kawan2 di fotopages, dan terima kasih kerana selalu melawat ke page auntie.

Juga auntie tag kan kepada 9 orang kawan2 yang tidak pernah jemu melawat auntie
supaya ia nya dapat diteruskan, terima kasih

Quote:
    This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

    Do not delete any of the links and be honest to yourself!

    ************************************************************

    BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, J@n!ce Ng, ChinNee, Jo-N, LadyJava's Lounge, Apples Of The Eyes, aNgRiAniWoRLd, persismutiara, my little family, LG a.k.a Lemongrass ,
    McTa ,manje ,nitta,yatt, mat gebu

    next

    The lucky 7 person I am going to tag is
    S_Shamen, Siti Azma, Sweet Bobo, Mak Lang, Kak Pah Sherry, Lizah Zakaria, Dayang....
    (Dan, untuk senarai nama di atas, sudilah kiranya menerima gambar "Touch Of Nature" dari mat gebu untuk blog/fotopages anda..)

    10 person i'm going to tag is
    shima, jasmeen, yullina,soulha,elianas,rani, sabrina,zuhri, kak rinchan,umi-kal...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditanam atau buat nasi kerabu ke..asam pedas ke....laksa ke...ok peeee

    Ini lah kawan2 yang tak pernah jemu memasak dan berbakti dengan berkongsi recipe2
    dan auntie percaya bunga kantang akan menjadi bunga idaman masakan mereka

    a) Sue

    b) Kak Leen

    c) Masriyah

    d) srsfeqah

    e) Niza

    f) Farah

    g) Mamasya

    h) Nur

    i) Che Tun



Quote:
    Cik Tun >> Ha Ha Kita memang selalu ingat orang Malaysia
    ada kah betul auntie panggil "CIK TUN" atau tersilap, harap maaf kalau salah
    memang bunga kantan Mat Gebu berjalan jauh ke merata dunia (Mat gebu, Mat Gebu,
    sungguh pandai anda ini ) nampak nya auntie kecewa sebab bunga kantan tak dapat di
    cari beneh di sini, oleh kerana tidak dapat di bawa masuk kalau dapat dah tentu ada di
    kebun auntie kat belakang rumah itu ..jumpa lagi Cik Tun

    Niza>>Thank you Niza, kerana sudi menerima


    Mamasya>> Thanks, nak pudding bawa lah, saja masak lebih

    Kak Leen>> Terima kasih, insyaallah kita akan bersahabat hingga ke akhir hayat

    Farah>> Thank you, lepas ni makan bunga kantan yang fresh, tak payah
    yang frozen lagi

    Eija>> Terima kasih keranan melawat auntie, pintu auntie terbuka buat
    kawan2 di fp

    srsfeqah>> Thanks, kerana bawa balik 1st class lagi, bukan kantan sebarang kantan
    tu

    Soulha, Cairo>> Dear Sue, Thank you very very much, kerana sudi bawa balik
    sorok sikit nanti pak arab ambil tanam kat kebun mereka

    Cik La sayang>> rindu hati ku tidak terkira, insyaallah, kita kan berjumpa, Sha
    sangat busy, auntie pun cakap boleh di kira perkataan nya masak tetap masak auntie ni
    tapi nanti kalau balik kita makan kat kedai


    Nur>> Terima kasih, boleh buat laksa untuk suami Nur kalau masak
    jangan lupa auntie ye

    Cik Tun>> nanti fp sihat bawa balik ye, malas nak ambil balik
    nanti buruk siku

    Mama Kimi>> Tag tetap melanda tak kira di mana

    Mummy Irdina & Arissa>> munge kantan dah sampai ke sini, jiran2
    suka dengan bau nya


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net