kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 24-Apr-2008 21:14 Email | Share | Bookmark
Kejutan di Pagi Hari

Hadiah dari Niza Baron - UK

Pagi2 selepas subuh- membaca apa yang patut, memang seperti biasa
auntie tak keluar bilik sehingga nampak matahari, kerana cuaca sejuk macam
6 deg. apa lagi dengan kepanasan blenket number 2, auntie sungguh selesa
di atas katil, dengan laptop , dengar lagu pula , dengan lagu siapa
emmm siapa lagi kalau tidak Datin Seri Siti Nurhaliza, rindu suara Datin Seri,
yang mendayu2 membawa auntie balik ke tanah air sekejap, lupa yang kita
di negeri orang, segala yang di pandang di empat penjuru bilik ini ada lah orang
melayu, renung gambar mak, anak2 yang sangat di rindui Shaif dan Sharil,
hati kata tak pe, jangan sedih2 mummy, insyaalah panjang umur akan dapat
bersama2 anak, kadang2 memang malas nak melayan perasaan, so jangan
layan, ok check fp kejap, ya.... berita gembira dari Niza, dia kasi hadiah,
bunga tulip, bunga kegemaran auntie, terima kasih daun keladi NIZA, memang
tepat pada masa, tulip dah susah nak dapat kat Tassie, auntumn sekarang ni,
cantik tulip, rasa macam nak capai2, nak masuk kat balang nak letak atas meja
juga tulip yang sungguh cantik dan berwarna warni, juga di sebalik tulip yang sungguh
menawan hati, Niza dan anak nya Little Sofia kat situ, ahhhh rasa nak pegang2 dan
nak cium2, comel sungguh Sofia (Pan- Asian Look lah kata kan) memang geram
Thank you Niza, akan auntie seri kan page auntie dengan tulip itu sekali lagi
terima kasih daun keladi , persahabatan kita akan kekal abadi walau pun
jauh tu.....insyaallah ada rezeki auntie ke London cari Niza bila ye???? insyaallah





"Picture grabbed from Niza Fotopages"







"Picture grabbed fron Niza Fotopages"






Quote:
    Niza>>>Oleh kerana Tulips yand di hadiah kan
    tidak dapat di bawa balik ke Australia, oleh kerana sebab2 technical yang tidak dapat
    di atasi, jadi auntie bawa balik gambar2 Niza dan Sofia and also gambar Sofia. Maaf
    ye, dah ambil baru minta izin.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net