kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-May-2008 10:33 Email | Share | Bookmark
Nasi Lemak Hijau

 
 
 
Ain
Ain n Shasha
Shasha n Ain
Asalamualaikum kawan2, maaf lah kerana auntie dah lama tak buat
entry,auntie sebenar nya bercuti, dan kerana banyak perkara2 yang nak
selesaikan, so tak lah banyak time macam kat Tassie, petang aje kat depan computer,
banyak masa di sini lain, hari ini auntie luangkan masa untuk buat entry
banyak kerja yang nak diselesai kan, kat sini hari2 keluar makan, .Enjoy saja di bawah ini
Nasi lemak hijau, yang dah beberapa minggu di tangguhkan, kerana tak berkesempatan
nak buat entry, resepi asal dari Mamasya
















Untuk resepi :mamasya

Thanks for sharing Mama







Auntie buat Nasi Lemak hijau semasa Ain datang untuk membuat assingment nya di
rumah auntie, ini lah gambar2 yang dapat auntie papar kan



Quote:
    Lee Lin>> memang sedap kalau daun pandan yang fresh, tapi auntie
    hanya guna kan pandan paste, juga bau nya sedap, boleh tahan

    Masriyah>> betul tu sedap untuk serapan pagi

    Farah>> kesian Farah datang rumah auntie, terlupa nak tinggal note kat pintu
    kata ak ade kat rumah datang lah auntie dah balik

    srsfeqah>>

    zuraidah>> auntie memang suka tengok baby, lagi2 twins macam tu

    Mama fami>> Memandang kan Mama yang rajin ke dapur, tak lama berjangkit lah tu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net