kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-May-2008 03:25 Email | Share | Bookmark
Tanggal 24 May

 
 
 
 
 
srsHari Jadi auntie, kali ini auntie meraikan hari jadi di Malaysia, bersama anak2
tersayang, Shaif, Sharil dan my menantu to be Witta di restaurant " Shook"
KL, dan bermalam di Ritz Carlton di mana kawan baik Shaif dan Sharil, Zehan
dengan baik hati melayan auntie di situ, tidak banyak gambar2 yang dapat auntie
ambil kerana sibuk dengan makan dan berborak, yang tak habis2, maklum lah dah
lama tak jumpa anak2, Shasha belum sampai sehingga bulan hadapan. Terima kasih
anak2 ku kerana bersusah payah melayan dan membelanja , dan keesokan hari
nya kita lunch kat Restaurant makan "Ayam Penyet" di Sunway, dan berhibur di
J Co Donut , untuk pengtahuan kawan2 di fotopages auntie dah gemuk
anak auntie belanja makan minggu ini nampak nya kena kurang sikit, nanti tak muat baju.







Quote:




Birthday Cake dari Vincenzo




Dinner at Shook



Bermalam di Ritz Carlton Kuala Lumpur




J Co Donut





J Co Donut



Quote:
    >>Cek De Sam Terima kasih

    Ida>>Insyaallah Ida, memang berhajat nak call Ida tapi sungguh tak ada masa sekarang
    insyaallah kalau ada kesempatan sebelum balik nanti, leh date

    boxhouse studio>> Cik Tun terima kasih, akan call Ida soon insyaallah

    Masriyah> terima kasih Mas

    Syawal Echa>> terima kasih anakanda, masa berlalu dengan pantas, rindu kan
    anakanda , insyaalah akan bonda cuma letakan gambar terbaru

    Mamasya>> bergitu lah kalau balik Malaysia, apa lagi makanan banyak,
    makan aje

    Nur>> Terima kasih Nur

    Farah>> Terima Kasih memang best dapat berjumpa anak2 hilang kan rindu

    Rani>> terima kasih Rani

    Roy LazimThank you sister

    Zira>> Terima kasih Zira, lama juga auntie di sini

    Lee Lin>> betul kata Lee Lin tu makan puas2, tapi takut juga

    AilaTerima kasih kerana bawa auntie makan, dan hadiah yang mama
    bagi kat auntie, sesungguh tak dapat auntie membalas budi Aila dan Mama Aila
    yang sudi berjumpa auntie, segan rasa nya dengan Mama Aila maklumlah dia
    saorang ahli perniagaan yang berjaya Thank again darling

    Linda Sani>> Terima Kasih Linda

    Ahmad Syafik>> Terima Kasih adik Syafik, nanti auntie add ok

    rinzura>> Terima Kasih Rin

    Niza>> Thanks Niza

    srsfeqahThanks Fiqah

    Mummy Jam>>Thanks Mummy Jam, kalau dah balik tu sibuk memanjang lah nampak
    nya

    Mak Lang >> Terima Kasih Mak Lang

    Noor>> Thank you Noor

    KookiesNkeks>> Terima Kasih cuba lah sedap bengkang tu

    Zai>> Terima Kasih kerana sudi singgah

    Mama Fami>> Terima Kasih Mama

    Za>> Terima Kasih Za, sorry lah tak dapat nak jumpa Za sebelum balik
    terlalu sibuk

    Niza>> Thanks Niza

    Bonda Raqyn>> Terima Kasih EJ, insyaallah kalau ada masa berjumpa lah nanti

    Jie-Jie>> betul kata Jie-Jie tu memang auntie dah makan tempeh

    Rfah>> terima kasih Rfah

    MamaLeen>> Terima Kasih, auntie kat Malaysia bercuti di sini

    Baba dah Separuh Abad>> Hi Baba, lama tak dengar cerita, nampak nya baba
    dah lawan saya, kerana banyak entry2 baru kat fp, oleh kerana kesibukan di Malaysia
    nampak nya fp saya juga menjadi tergendala

    Jasmeen>> Terima kasih Jasmeen, J Co donut kegemaran auntie sejak di
    KL

    Zara>> Thanks Zara

    Lee Lin>> Nak sangat update ni, tapi banyak sangat kerja

    Abah Along>> Terima Kasih Abah

    srsfeqah>> Kabar baik Feqah, auntie masih di sini

    Masriyah>> Sunyi sikit, kerana terlalu sibuk

    Little one store >>

    Ummi>>Terima Kasih Ummi kerana melawat auntie, bila auntie ke blog Ummi memang
    ras tak nak balik kerana melihat masakan Ummi yang sungguh meyelerakan

    Madiha>> Terima kasih ye ke Madiha tingga kat kedai makan tu, kalau auntie tau
    auntie pun nak jumpa Madiha

    Rinzura>> Auntie ada cuma tersangat sibuk

    Nur>> Terima kasih Nur

    Rani>> Terlalu sibuk


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net