kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jul-2008 09:16 Email | Share | Bookmark
Terima Menantu Tanggal 6/7/08

Majlis Membaca Alquran
Tempat bersiram
Hantaran
Mum and Dad
Hantaran
Emotional
Adat membersih kaki suami
Sharil n Witta
Tabur Beras Kunyit
Family di majlis bersiram
Hello kawan2 dan kenalan auntie yang tak jemu2 melawat auntie di sini,
maaf kerana mengambil masa yang agak bergitu lama untuk kembali ke
ke fp dengan berita terkini, sebelum terlupa auntie nak mengucapkan terima
kasih di atas comment2 dan private2 message untuk auntie dan maaf lagi
sekali tidak dapat menjawap sebahagian daripada message2 oleh kerana
terlalu sibuk , ini sebagai tajuk di atas "Terima Menantu" Alhamdullilah
dan bersuyukur kepada Allah swt bertambah lah saorang lagi anak auntie
walau pun pada hakikat nya hanya menantu, tapi pada auntie dia sebagai
sebutir mutiara yang di anugerah kepada auntie dan keluarga kami.Bertambah
seri lagi keluarga auntie dengan ada nya menantu, auntie berdoa kepada
Allah swt supaya WITTA ROESTIANA RUSMAN REVAI menjadi menantu
yang solehah di murah kan rezeki dan di beri zuriat yang soleh dan solehah juga
berbudi perkerti, ameen. Menantu auntie berasal dari Jakarta jadi kami
ke Jakarta pada 4th June 08, untuk acara melamar dan berkenalan dengan keluarga
di Jakarta, dan kami kesana lagi pada 1st July 08, dan di mana acara akad nikah
dan reception pada 6th July 08, alhamdullilah telah berjalan dengan lancar dan
di mana auntie dan keluarga kami dari Malaysia ke sana dapat melihat adat
resam mereka di sini sebahgian dari gambar2 yang dapat di rakam kan
dan akan auntie cuba untuk memberi berita2 terkini seterus nya di mana akan
di ada kan menyambut menantu di kampong tidak lama lagi.






Syed Mohd Sharil dan Witta Roestiana Rusman Willemin
Pertunangan tanggal 4th June, 1908





Sharil and Witta Pre Wedding

(Gambar dari Saffandiphoto.com) dan di solek oleh
Uwie Nasution) 012-2320089

Sebelum hari pernikahan mereka juga mengadakan majlis membaca Yassin dan majlis
persiraman



Akad Nikah



Selesai dan dah menjadi suami



Pengantin















Quote:
    Nur>> Terima kasih Nur, dan auntie berharap menantu pun bergitu
    juga

    srsfeqah>> Thank you Feqah

    Aila>> ye ke tu La

    Shasha>> At long last

    Linda Sani>> Thank you Linda

    Masriyah>> Terima Kasih Mas

    Rinzura>> Terima Kasih

    cinta Ct>> Thank you

    Baba >> Thanks Baba, ingat nak buat juga jambatan tu, tapi nampak
    nya modal tak ada, nak kena minta loan kat baba lah

    mummy Jam>> macam tu lah nampak nya

    Niza et sofia>> Thank Niza

    NoorThank you Noor

    faiz n fatin>> Macam tu lah nampak nya auntie busy sikit

    Strozze>> Itu lah jauh

    F&ZTahnk you

    Kak Rus>> Terima kasih Kak Rus

    lynn>> macam tu lah nampak nya

    Mamasya>> Terima kasih Mamasya

    Jasmeen>> Memang ya tu Men rumah auntie tak terjaga hari ini auntie dah menyapu sawang2 tu, tak baik tinggal lama2 sawang

    Zira>> terima kasih

    Abah Along>> Thank you Abah

    Eena>> Thanks Eena, auntie masih di sini

    Cik Tun>> Terima kasih kerana bagi semangat untuk auntie baking semula



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net