kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 15-Aug-2008 10:55 Email | Share | Bookmark
Tanah Abang Jakarta dan Bandung

Tengkubang Perahu
Anne n Yong
Shasha
Menantu n Yong
 
 
 
 
 
 
Sebelum dan selepas tarikh perkawinan anak auntie tempoh hari sempat juga auntie ke
Jakarta untuk membeli belah, juga tidak ketinggalan ke Tanah Abang,dan Bandung
walau pun jalan2 dan di tempat membeli belah sesak dengan orang yang bergitu ramai
sekali. Mula tu terfikir juga ish macam mana nak shopping ni, tapi setelah
pemandu di sana menasihat kan auntie dan keluarga supaya berhati2 selalu,
maka kami pun selamat lah bershopping dengan gembira nya dan dalam hati
kecil kata nak DATANG lagi besttt nya, barang2 yang harga nya sungguh
berpatutan, mana nak cari kat Australia macam ni Tidak ketinggalan
auntie ke Tengkubang Perahu di mana tempat percutian dengan cuaca nya yang
sejuk. Tidak dapat bermalam di sini, kerana masih mahu membeli belah di Pasar
Baru Bandung dan Factory Outlet, Thanks menatu kerana memperkenalkan distinasi
baru untuk bershopping





Tangkubang Perahu



Tengkubang Perahu




Tengkubang Perahu




Kesibukan di Tanah Abang



Quote:
    srsfeqah>> memang best shopping kat sana, harga juga berpatutan

    stROZze>> auntie tunggu update terbaru ye

    mamasya>> elok lah tu gi shopping raya

    Muna>> emmm sedap tu

    Mummy Jam>> betul kata mummy tu tuhan aje yang tahu orang ramai, sampai
    takut auntie nak jalan

    Niza et sofia>> Insyaallah satu hari Niza mesti sampai, auntie sihat, terima kasih ye

    unnamed>> ramai yang bergitu, kesian tengok

    rinzura>> dengar2 bergitu lah sejarah nya

    Ida>> auntie pun macam tu teringat2 Bandung

    Lee Lin>> tu lah kena beli, jangan tak beli

    Jie Jie>> cuaca nya best sejuk

    mamazieza>> salam mama, lama auntie tak melawat mama, nanti auntie datang

    Yale2>> sibuk shopping tak kan tak nak lepak dengan anak saye

    unnamed>> Terima kasih

    cek de sam>> Terima Kasih

    Shasha>> mummy rinduuuuu

    Mamasya>> Nanti auntie datang rumah ye

    Nur>> Salam Nur, selamat menyambut bulan Ramadhan

    Boxhouse(Cik Tun)>> nak jumpa boleh aje, lepas raye ke, atau auntie datang rumah boleyyy

    mummy Jam>> Selamat berpuasa

    Nik Shasha>> Siapa tu ye???cuba bagi clue sikit

    Kak Jie-Jie>> Salam Ramadhan, nanti auntie datang tengok Tag

    Cik De Sam>> Salam Ramadhan untuk Cik De Sam dan family semoga amal ibadat di
    bulan yang mulia ini di berkati Allah s.w.t.

    F&Z>> Selamat menyambut Ramadhan

    Mama Fami>> Same to you, mesti dah banyak buat kuih raya ni

    Daalia>> Selamat menyambut Ramadhan Daalia

    srsfeqah>> Salam Ramadhan jua untuk Feqah dan family


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net