kay's photos

By: umi kal wheldon

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Dec-2008 05:02 Email | Share | Bookmark
Cup Cake Deco

 
 
 
 
Jehan
Wati
Hasil kerja Jehan kalau tak salah auntie
 
 
 
 
 
Salam kawan2, apa kabar, harap semua kawan2 auntie kat fp sihat2 belaka, auntie kat sini
alhamdullilah sihat, cuma badan semakin besar, makan tak berjaga, selalu aje makan kat kedai,
kerana auntie masih kat Malaysia,tak lama lagi akan balik, jadi takut menyesal nanti, dan
kempunan pula dengan makanan kat sini hahahaha, nanti balik kira lain, diet sikit hahahah
entah lah boleh diet tak????? Ok entry auntie, cup cake deco, memang dah lama nak pergi
belajar, tapi masa sungguh tak mengizinkan, ingat nak pergi kat Ida Isk, tapi teringat pula macam
mana nak pergi jalan tak tahu, nak minta anak2 hantar mereka kerja, satu hari teringat nak buka
fp Lea emmm rupa2 nya Lea buat class, alah mak rugi nya auntie,kalau tak pergi,dah lah dekat
rumah, lagi pun area USJ, auntie boleh pergi sendiri. terus auntie email Lea, tunggu jawap,
tak jawap, rupa nya Lea tak terima email auntie, agak nya excited sangat auntie tersilap
hantar, lepas tu auntie sms Lea, terus Lia jawap maka jadi lah. auntie pergi belajar cup cake,
Emmm best lah dapat jumpa Lea, yang masih muda remaja, rajin sangat baking,kerja tangan nya
terlalu rapi, thanks Lea kerana mengajar auntie yang terketar2 nak paip cake ni, nasib baik cik gu
penyabar hahahah, bila cik gu pandang lagi tak boleh buat takut , di masa belajar auntie
juga dapat berkenalan dengan Jehan dan Wati, rajin2 lah email auntie keep in touch ya

Ini lah sebahagian kerja tangan auntie, Jehan dan Wati,jangan ketawa ye bila tengok
deco kita orang ini


























Kepada sesiapa yang berminat, boleh lah contact Lia

http://Lea-oven.blogspot.com
email: lea1207@yahoo.com
HP: 012-283-9337


Quote:
    Lea>> Thanks Lea kerana sudi mengajar auntie, auntie juga excited sangat
    dan termimpi2 nak deco cake ni, tak sabar nak pergi beli barang2, bawa balik ke aust. insyaallah
    panjang umur jumpa lagi salam kpd En mazlan yang bergitu baik melayan auntie, wati dan jehan
    terima kasih

    Watie>> Insyaallah, kalau umur panjang kita jumpa lagi, dan kalau nak belajar
    cake lagi sebelum bulan Jan kasi tahu ya kita gi sama2 dan mula lah tu, suka gilosss dapat
    belajar

    Jehan>>Insyaallah kalau balik nanti, auntie cube, kalau lupa auntie sms cik gu
    hahaha, jumpa lagi insyaallah rajin2 lah email ya

    srsfeqah>> betul kata Feqah tu, sememang nya dia ada lah sifu hahahaha

    Shasha>> tentu nya kita buat bersama, nak beli banyak barang2 cake dari sini,
    tak sabar nak masak2 dengan shasha

    Jasmeen>> Itu lah Meen, auntie tak akan lepas kan peluang untuk belajar dengan sifu
    cupcake yang terkenal kat USJ masih kat Malaysia, dah nak balik Jan nanti, sedih nya nak
    tinggal anak2 ni

    Cik Tun>> Memang auntie teringat, walau pun tak pernah ketemu, tapi macam dah kenal
    lama, auntie pergi TM, Kota Malim, Selamat Tahun Baru, kalau ada rezeki kita akan jumpa juga satu hari nanti insyaallah, muah muah muah
    Ida>> auntie ni lama kat Malaysia, nampak nya tak ada rezeki nak jumpa

    Madiha>> memang seronok kat Malaysia, nak apa pun ada, cuma masa aja tak
    mengizinkan untuk belajar lagi

    Cik De Sam>> Itu lah hati tu memang nak belajar lagi, tapi nampak nya dah tak ada masa

    Niza>> Tak pe Niza, auntie faham, kat Malaysia memang selalu sibuk pun,
    email auntie >> kaynasution@hotmail.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net